Kijimea capsules

Kijimea bij Prikkelbare Darm.

Kijimea is een medisch hulpmiddel van klasse IIb voor de behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen constipatie, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel.

Naar schatting hebben ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders het Prikkelbare Darm Syndroom.
Het Prikkelbare Darm Syndroom kenmerkt zich door chronische darmaandoeningen, die in veel gevallen voor de betrokkenen storend tot erg belastend zijn.

Oorzaken Prikkelbare Darm:
Recent onderzoek bracht uiteindelijk meer inzicht wat de oorzaak kan zijn: de typische intestinale symptomen bij een prikkelbare darm worden steeds vaker toegeschreven aan een verstoorde darm barriëre. Steeds meer wetenschappers zijn er inmiddels van overtuigd dat minimale beschadigingen in de darmwand chronische darmklachten kunnen veroorzaken. Deze beschadigingen kunnen ervoor zorgen dat verontreinigingen en ziektekiemen in de darmwand kunnen binnendringen en kleine ontstekingen veroorzaken, die het enterale zenuwstelsel kunnen irriteren. Daardoor raakt de werking van het enterale zenuwstelsel verstoord.

Een verkeerde spierbewegingen kunnen leiden tot de typische symptomen van het prikkelbare-darm-syndroom. Eenvoudiger gezegd: als de darm te langzaam beweegt, treedt constipatie op. Soms beweegt hij te snel en is diarree het resultaat. Krampen ontstaan doordat de spieren te vaak samentrekken. Als bijwerking ontstaat daardoor ook nog een opgeblazen gevoel. Aangezien de schade in de darmwand moeilijk te ontdekken is, is een prikkelbare darm tot nu toe erg moeilijk te diagnosticeren.

Gebruik Kijimea capsules:
Neem 1 maal per dag twee capsules tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen. Voor de beste resultaten bevelen wij aan de capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet u al wat verlichting merken.
Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

Kijimea Prikkelbare Darm bevat geen conserveermiddelen, zoetstoffen, gelatine, smaakstoffen, lactose of gluten en is ook geschikt voor diabetici.

Kijimea Prikkelbare Darm kunt u kopen bij de Gezonde Winkel Enschede of online bij Gezondheidswebwinkel.nl

2016-11-09T13:33:16+00:00