Silidyn silicium druppels

Silidyn druppels.

De pluspunten van Silidyn druppels
✔Behoud van sterke botten 1*
✔Huid/haar/nagels 1*
✔Bindweefsel 2*
✔Leverfunctie (detox)3*
✔Immuunsysteem 4,5*
✔Zenuwfunctie 4*
✔Celvernieuwing 4*
De formule bevat gestabiliseerd Ortho Siliciumzuur (OSA), MSM, Mangaan*2, Choline*3, Zink*1, Borium, Vitamine B12*4 en Selenium*5.

Japanse wetenschappers hebben na jarenlang onderzoek een doorbraak gerealiseerd in de voedingswetenschap. Internationale onderzoeken hebben geleid tot een nieuwe vorm van silicium, een mineraal dat stevigheid, flexibiliteit en glans geeft aan planten maar slechts moeizaam door het menselijk lichaam uit voeding kan worden verkregen.

Het lukte de onderzoekers uiteindelijk om een speciale toepassing van silicium te maken door het in een stabiele vorm in oplossing te brengen. Dit gestabisileerde vloeibare silicium, ook wel OSA genoemd, bleek 100% opneembaar.

Nu, na meer dan 10 jaar onderzoek is Silidyn® Original wereldwijd het enige merk dat dit 100% opneembare silicium mag gebruiken in voedingssupplementen.

Voor Anti-Ageing:
✔Draagt bij tot het behoud van sterke botten
✔Is goed voor de aanmaak van kraakbeen in de gewrichten

En voor Beauty:
✔Verzorgt de huid van binnenuit
✔Draagt bij aan het behoud van gezond haar
✔Is goed voor de nagels

Ingrediënten: Gezuiverd water, choline chloride, L-carnitine, methylsulfonylmethaan (MSM), zinkchloride, gestabiliseerd ortho siliciumzuur, kaliumchloride, mangaancitraat, zuurteregelaar (citroenzuur), natriumselenaat, zoetstof (steviolglycoside).

Allergeneninformatie: Bevat geen: gist, gluten, sacharose, lactose, dierlijke bestanddelen, soja, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Gebruiksaanwijzing: Dagelijks 8 tot 10 druppels, bij voorkeur voor het ontbijt in een (half) glas water of vruchtensap. Direct opdrinken. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een verpakking van 25 ml is voldoende voor ca. 8 tot 10 weken.

Bewaarvoorschrift: Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Silidyn® Silicium Spier- en Gewrichtsgel.
Naast Silidyn druppels is ook Silidyn Spier- en Gewrichtsgel verkrijgbaar. Deze gel bestaat uit dezelfde goed opneembare vorm van silicium in combinatie met heilzame kruiden en oliën. Het gebruik van Silidyn Spier- en Gewrichtsgel in combinatie met de Silidyn druppels werkt complementair en kan het herstel bevorderen na een sportblessure, is goed voor soepele gewrichten en verlicht bij stijve/stramme spieren. Ook goed voor de huid!

Silidyn druppels is te bestellen bij Gezondheidswebwinkel of Gezonde Winkel Enschede

2017-05-23T19:36:33+00:00